5 INGREDIENTS MEDITERRANIS

Autor: JAMIE OLIVER

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

5 INGREDIENTS MEDITERRANIS

5 INGREDIENTS MEDITERRANIS

29,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COLUMNA
Publicación:
03/11/2023
Colección:
FORA DE COL.LECCIO
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Torna Jamie Oliver amb el format de les receptes que més agraden als seus seguidors: les basades en 5 ingredients.El nou llibre de Jamie uneix la cuina fàcil amb el meravellós menjar del Mediterrani, que sempre li ha tingut el cor robat. Amb més de 120 receptes fàcils de seguir, simples i totalment delicioses, 5 ingredients mediterranis sinspira en els …

Torna Jamie Oliver amb el format de les receptes que més agraden als seus seguidors: les basades en 5 ingredients.

El nou llibre de Jamie uneix la cuina fàcil amb el meravellós menjar del Mediterrani, que sempre li ha tingut el cor robat.

Amb més de 120 receptes fàcils de seguir, simples i totalment delicioses, 5 ingredients mediterranis sinspira en els sabors, les combinacions i els ingredients bàsics i comuns de tot el Mediterrani, incloent-hi el menjar i els sabors dEspanya, França, Tunísia i Grècia.

Profusament il·lustrat, a la introducció hi apareixen també diverses fotografies del viatge que va fer per omplir-se dels sabors, les olors, latmosfera, el sol i sobretot el menjar mediterrani. Les pàgines de receptes seguiran el disseny clar i net de «5 ingredients», aquesta vegada combinats amb accessoris acolorits i un enfocament lúdic per explicar la història del Mediterrani a través de les fotografies.

Leer más

Más libros de JAMIE OLIVER

Todos los libros de JAMIE OLIVER

Más información del libro

5 INGREDIENTS MEDITERRANIS

Editorial:
COLUMNA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-664-3089-0
EAN:
9788466430890
Nº páginas:
0
Colección:
FORA DE COL.LECCIO
Lengua:
CATALAN
Alto:
0 mm
Ancho:
0 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Jamie Oliver és l'autor de no-ficció més venut de la història del Regne Unit i potser el cuiner més famós del món. És popular per la seva personalitat expansiva i el seu talent per reformular plats clàssics. Ha venut 48 milions d'exemplars a tot el món.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar